marake baseuh tank minyak sempit mobil - Cina Shandong Honglu

marake baseuh minyak sempit tank mobil

  • Ngaran brand: T-raja
  • Pamayaran: Ku T / T, L / C, atawa mayar séjén
  • Pangabisa suplai: 100set per bulan
  • Waktos pangiriman: 30 poé sanggeus mayar
  • Rinci bungkusan: packing buligir
  • Port: port qingdao, Shandong
  • jéntré produk

    Tags produk

    barang parameter teknis Utama
    basa kabayang 2300mm
    mesin Xizhai nagara 3 engine 480
    Gear-kotak 5 file
    tipe marake marake baseuh
    ban ban 600 nilon
    volume tank 2.5cube
    Ukuran (panjangna × lebar × jangkungna) (mm) 4250 * 1550 * 1800
    nu lain Kalawan komputer dikawasa tanker aliran badag tur 15m reel gun minyak, pompa gear husus pikeun treuk tanki minyak, bisa ngompa asup jeung kaluar inlet minyak 2,5 inci sarta outlet, alat éléktrostatik, dua extinguishers seuneu, dua pipa conveying, karajinan heubeul (lawang tank biasa, euweuh klep undersea, no hansip hateup) sesa sésa pabrik standard.Paint: cet pérak, panawaran tape reflective, nempelkeun strip reflective, tilu big'exploding 'karakter.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !