Hiji platoon konfigurasi parameter tina bendera - Cina Shandong Honglu

Hiji konfigurasi parameter platoon of bandéra

  • Ngaran brand: T-raja
  • Pamayaran: Ku T / T, L / C, atawa mayar séjén
  • Pangabisa suplai: 100set per bulan
  • Waktos pangiriman: 30 poé sanggeus mayar
  • Rinci bungkusan: packing buligir
  • Port: port qingdao, Shandong
  • jéntré produk

    Tags produk

    barang parameter teknis Utama
    tipe marake marake baseuh
    formulir Girang Opat drive kabayang
    ukuran dimensi 4583 * 1848 * 1930
     gap taneuh minimum (mm)  215
    basa kabayang 2750
    mesin JE493ZLQ4CB
    kakuatan 75KW
    Gear-kotak 5 manual
    ban 215/80 R16
    kembangan 1478
    seating 2
    jumlah panto 2
    pembuangan haseup-gas tank buntut purifikasi gas
    endowments Pengetahuan alam KA

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !