Tang Jun Automobile Tujuh Dua Gagah Kongrés Dilaksanakeun parantos kalayan hasil

Dina 3 Januari, panonpoé éta caang jeung haneut salaku spring. Tujuh sési dina kongres staf kadua pausahaan dilaksanakeun di rohangan konferensi tujuh wangunan, lulugu Xue Xingzhen, umum manajer Zhang Yanhong, timbalan umum manajer Wu Dengxi, Si Tao, Gao Yongguang, lulugu perdagangan parusahaan Union jeung asisten umum manajer Zhang Jialin. Zhang Jialin, asisten Presiden tur umum manajer pausahaan, chaired pasamoan. 63 staf perwakilan na 42 wawakil attendee dihadiran pasamoan. The delegasi dikumpulkeun babarengan pikeun ngabahas acara penting, nu ngagambarkeun blueprint grand pikeun Tang Jun urang sumanget pioneering na enterprising.

Di 8:00 isuk-isuk, konferensi mimiti solemnly dina lagu megah tina Tang Jun. The Hadirin listened ka na dianggap "pernyataan dina persiapan rencana komprehensif parusahaan di 2018" ku wakil umum manajer di pausahaan, Wu Jianke , Menteri manajemén SDM, "dina waktu harita tina metoda assessment kinerja di 2018" jeung "pernyataan dina rencana finansial ti parusahaan dina 2018" ku Li Xianguo, Menteri keuangan. laporan karya.

Dina rapat, lulugu ti parusahaan, Xue Xingzhen, diusulkeun kawijakan parusahaan ti 2018, "inspeksi diri jeung silih inspeksi sarta palaksanaan, sakabeh anggota nangkep lean, ngurangan pamakean jeung nyekel kuota ti, nyorong net anyar pikeun grab nu pasar ", sarta kawincik nepi ka bubuk leutikna gol kawijakan parusahaan di jéntré. Dina 2018, anjeunna nunjuk kaluar yén tujuan kawijakan parusahaan di 2018 éta pikeun ngaronjatkeun kualitas produk saperti garis utama, pikeun ngalakonan sistem inspeksi silih tina pamariksaan diri, pikeun nahan produksi lean, pikeun ngalakonan kekecapan réduksi konsumsi, jeung terus ngenalkeun produk anyar ka pasar, nyandak nuju di satengah hambalan na nangkep pasar.

 Dina 2018, tekanan tina ékonomi pasar téh masih badag sarta kompetisi pasar téh beuki sengit. Xue salawasna nyaéta panggero kana sagala wawakil kana aktip ngajalankeun sarta mingpin staf nu janten langkung komprehensif, pikeun ngalaksanakeun kawijakan parusahaan hadé, kerja keras tur kreatif pikeun masihan muter pinuh kana bakat tur talenta sadaya staf jeung pagawe, ka pinuh ngawujudkeun kawijakan ti 2018 parusahaan. Tandaan.


Pos waktos: Apr-21-2018

WhatsApp Online Chat !