Li-ion ledakan-buktina puller listrik wahana - Cina Shandong Honglu

Li-ion ledakan-buktina listrik wahana puller

  • Ngaran brand: T-raja
  • Pamayaran: Ku T / T, L / C, atawa mayar séjén
  • Pangabisa suplai: 100set per bulan
  • Waktos pangiriman: 30 poé sanggeus mayar
  • Rinci bungkusan: packing buligir
  • Port: port qingdao, Shandong
  • jéntré produk

    Tags produk

    mode WLR-19
    tipe struktur Ganda sakaligus wahana 19 panumpang
    modeu nyetir Pungkur dua kabayang drive
    kakuatan husus 7,99
    Jumlah nominal sahiji jalma (jalma) 19
    Jumlah dipeunteun beban (jalma) tina cab 2
    Lengkep massa wahana curb (kg) 5420
    No-muka beban as hareup (kg) 2570
    beban as saatos henteu-beban (kg) 2850
    Massa kotor (kg) 6887
    beban pinuh beban as hareup (kg) 2967
    beban pinuh beban as pungkur (kg) 3920
    Jumlah axles 2
    basa kabayang (mm) 2900
    modeu marake nyetir marake ngerem baseuh, bantuan eupan balik listrik
      parkir marake Spring marake release hidrolik marake baseuh
    modeu steering Hidrolik ditulungan deflecting hareup kabayang steering
    Maksimum drawbar tarikan (kn) 23,7
    gradability maksimum (°) 14
    Roll stabil sudut (°) 28
    speed maksimum (km / h)   25
    diaméterna balik minimum (mm) di jero 9080
      Outboard 12100
    jalur balik minimum diaméterna bunderan bunderan (mm) di jero 9080
      Outboard 13500
    jumlah ban 6
    Kembangan (mm) gauge hareup 1512
      lagu pungkur 1426
    gap taneuh minimum (mm) 170
    Ukuran bentukna (panjangna × lebar × jangkungna) (mm) 5995 × 1900 × 2150
    mileage kontinyu (km) 150
    Ngecas interval (h) 2-6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !