Ganda platoon sahiji wahana bendera - Cina Shandong Honglu

Ganda platoon sahiji wahana bandéra

  • Ngaran brand: T-raja
  • Pamayaran: Ku T / T, L / C, atawa mayar séjén
  • Pangabisa suplai: 100set per bulan
  • Waktos pangiriman: 30 poé sanggeus mayar
  • Rinci bungkusan: packing buligir
  • Port: port qingdao, Shandong
  • jéntré produk

    Tags produk

    barang parameter teknis Utama
    Dipeunteun loading (KG) 715
    tipe marake marake baseuh
    formulir Girang Opat drive kabayang
    ukuran dimensi 4583 * 1848 * 1960
    ukuran wadahna 1250 * 1560 * 480
    gap taneuh minimum (mm) 215
    basa kabayang 2750
    gradability maksimum 60%
    mesin 4G22B
    kakuatan 82KW
    formulir asupan Biasana disedot
    ban 215/80 R16
    kembangan 1478/1510
    seating 2 + 3
    kapasitas tanki bahan beuleum 65L
    pembuangan haseup-gas tank buntut purifikasi gas
    endowments Pengetahuan alam KA

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !