Tentang Kami

 Shandong honglu Industri ko beurat., LTD., Gawe bareng ka grup Shandong tang, grup ko., LTD., Diadegkeun dina 1956, karyawan parusahaan tilu rebu urang, panalungtikan sarta pamekaran teknis tim leuwih ti tilu ratus urang, geus maju garis produksi , palapis workshop, workshop patri, stamping workshop, boga pangalaman euyeub dina produksi, panalungtikan sarta pamekaran.

panalungtikan parusahaan urang jeung ngembangkeun industri beurat teh manufaktur domestik pangheubeulna ngeunaan pertambangan ledakan-buktina parusahaan mesin rékayasa, sadaya nu parusahaan jeung téhnologi ieu panalungtikan bebas sarta ngembangkeun, kalawan hak cipta intelektual bebas, nya éta tambang utama rubber_tyred anggota pakaitna angkutan, nyaéta disatujuan ku pergaulan tina usaha benchmarking industri.

Diadegkeun di awal AnBiao aktipitas sertifikasi produk, sertifikasi kualifikasi, sadaya produk geus puseur kaamanan nasional Inok teknis kompléks, nyaéta usaha domestik pangheubeulna meunang sertifikasi ledakan-buktina milik. Ngaliwatan puseur inspeksi kaamanan nasional jeung pengawasan kaamanan biro situs gabungan review, ngaliwatan parusahaan set lengkep data teknis, rupa parabot, kapasitas produksina, sarta leuwih ti 100 software jeung produk hardware.The parusahaan anu loba dipaké dina milik batubara, bijih fosfat , bijih beusi jeung tambang emas. The wahana jeung bagian na, sistem na proyék séjén geus dileler sertipikat patén nasional. 

Salaku sarat kaamanan nasional milik batubara tur milik nu, milik anu jadi beuki loba tinggi kana sarat pakakas transportasi, produksi parusahaan urang tina ledakan-bukti sarta pakakas transportasi ngerem baseuh akur jeung sarat tina kasalametan milik nasional, nyaéta produk tina pilihan pikeun loba grup badag. Pausahaan dumasar betah tur mana anu ka dunya. Handap strategi pangwangunan ékonomi nagara urang, di sisi suplai reformasi laun teleb sarta Industri énergi anyar, pasar pertambangan domestik stabil, terus ngamekarkeun produk énergi anyar pikeun ngaronjatkeun kasadaran produk na jualan. Sentral Asia aktip perenah, tenggara pasar asing Asia. Sarta di Rusia, Myanmar, Filipina jeung nagara séjén geus ngadegkeun hubungan bisnis.

03-04
25-26-

Shandong honglu Industri ko beurat., LTD.Located dina rékayasa pertambangan r & d sarta pabrik mesin sarta bagian, adhering ka "tanggung jawab, inovasi, dipercaya" konsep pembangunan, taat kana "pikeun ngalakukeun rupa jeung kuat, ngalakukeun lila" ngembangkeun éta tina kawijakan, geus komitmen pikeun jadi kahiji-kelas domestik, sacara internasional rékayasa renowned usaha mesin.

Jualan hotline: 13573380599.

Alamat: euweuh . 1 meishan jalan, zone pangwangunan ékonomi zibo, kota zibo, Propinsi Shandong.



WhatsApp Online Chat !