4102 mine special vehicle - China Shandong Honglu

4102 kandaraan husus milik

  • Ngaran brand: T-raja
  • Pamayaran: Ku T / T, L / C, atawa mayar séjén
  • Pangabisa suplai: 100set per bulan
  • Waktos pangiriman: 30 poé sanggeus mayar
  • Rinci bungkusan: packing buligir
  • Port: port qingdao, Shandong
  • jéntré produk

    Tags produk

    nami wahana husus milik
    mesin YC4102ZLQ
    kakuatan 95KW
    Total mass 17000kg
    beurat curb 7500kg
    Rated load 9500kg
    Ukuran kargo van 3700*2200*800mm
    Ukuran wahana 5900*2400*2700mm
    basa kabayang 3500mm
    Taksi siling kaamanan rékayasa
    Kakuatan-ditulungan steering kakuatan hidrolik
    Hareup jeung as pungkur 2080/153AS(cast steel bridge)(6.833)
    modeu nyetir Opat drive kabayang
    ban 8.25-20
    Track (front / rear) 1620mm/1725mm
    modeu timer unloading tops ganda
    kotak gear SC8T50CX
    pigura 255*(8+5)
    sertipikasi KA

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !