Shandong honglu Industri ko beurat., LTD filial ka grup Shandong tang, grup ko., LTD., Diadegkeun dina 1956, karyawan parusahaan tilu rebu urang, garis produksi panalungtikan teknis na tim ngembangkeun leuwih ti tilu ratus urang, geus maju, palapis bengkel, workshop patri, stamping workshop, boga pangalaman euyeub dina produksi, panalungtikan sarta pamekaran.

Maca deui

Produk Artikel

The company's products are widely used in coal mine, phosphate ore, iron ore and gold mine.

datangna Produk

The vehicle and its parts, systems and other projects have been awarded the national patent certificate.

WhatsApp Online Chat !