Shandong honglu Industri ko beurat., LTD filial ka grup Shandong tang, grup ko., LTD., Diadegkeun dina 1956, karyawan parusahaan tilu rebu urang, garis produksi panalungtikan teknis na tim ngembangkeun leuwih ti tilu ratus urang, geus maju, palapis bengkel, workshop patri, stamping workshop, boga pangalaman euyeub dina produksi, panalungtikan sarta pamekaran.

Maca deui

Produk Artikel

Curabitur non Ante non ligula placerat condimentum di eu Est vehicula magna

datangna Produk

Curabitur non Ante non ligula placerat condimentum di eu Est vehicula magna

WhatsApp Online Chat !