Tang qershor Automobile Seven Two Kongresi Punëtorëve të mbajtur me sukses

Në 3 janar, dielli ishte i ndritshëm dhe i ngrohtë si pranverë. Të shtatë Seanca e kongresit të dytë të stafit të kompanisë është mbajtur në sallën e konferencave të shtatë ndërtesës, kryetari Xue Xingzhen, menaxher i përgjithshëm Zhang Yanhong, zëvendës menaxher i përgjithshëm Wu Dengxi, Si Tao, Gao YongGuang, kryetari i tregtisë së kompanisë Bashkimi dhe asistent menaxher i përgjithshëm Zhang Jialin. Zhang Jialin, asistent president dhe menaxher i përgjithshëm i kompanisë, kryesoi takimin. 63 përfaqësues të stafit dhe 42 përfaqësues vijuesi mori pjesë në takimin. Delegatët u mblodhën së bashku për të diskutuar ngjarjet e rëndësishme, që përshkruan projektin e madh për frymë pioniere dhe me iniciativë Tang qershor-së.

Në orën 8:00 të mëngjesit, konferenca filloi solemnisht në këngën madhështore të Tang qershor. Të pranishmit dëgjuan dhe konsiderohet si "deklaratë për përgatitjen e planit gjithëpërfshirës të kompanisë në vitin 2018", nga zëvendës menaxher i përgjithshëm i kompanisë, Wu JIANKE , Ministri i menaxhimit të burimeve njerëzore, "në rishikimin e metodës së vlerësimit të performancës në 2018" dhe "Deklarata mbi planin financiar të kompanisë në vitin 2018" nga Li Xianguo, Ministri i Financave. Raporti i punës.

Në takim, kryetari i kompanisë, Xue Xingzhen, propozoi politikën e kompanisë për 2018, "inspektim vetë dhe inspektimit dhe zbatimit të ndërsjellë, të gjithë anëtarët e kuptoj ligët, të reduktuar konsumin dhe të kapur kuotën, shtytje neto e re për të rrëmbyer tregut ", dhe përpunuar qëllimet e politikave të kompanisë në mënyrë të detajuar. Në vitin 2018, ai vuri në dukje se qëllimi i politikës së kompanisë në vitin 2018 ishte për të përmirësuar cilësinë e produkteve, si linjë kryesore, për të kryer sistemin e ndërsjellë inspektimit të inspektimit vetë, për të mbajtur prodhimin ligët, për të kryer efikasitetin e reduktimin e konsumit, për të vazhdimisht futur produkte të reja në treg, për të marrë drejtimin në hapin e gjysmë dhe të kapur tregun.

 Në vitin 2018, presioni i ekonomisë së tregut është ende i madh dhe konkurrenca në treg është më intensiv. Xue gjithmonë bën thirrje të gjithë përfaqësuesve që në mënyrë aktive të nisur dhe të çojë stafin që të jenë më të plotë, për të kryer politikën e kompanisë më të mirë, të punojnë shumë dhe në mënyrë krijuese për të dhënë të luajë të plotë për talentet dhe talentet e të gjithë personelit dhe punëtorëve, për të plotësisht të realizuar politikën e kompanisë 2018. Shenjë.


Ora Post: Apr-21-2018

WhatsApp Online Chat !