Rreth nesh

 Shandong Honglu bashkë industri e rëndë., LTD., E lidhur me grupin Shandong Tang, bashkë grup., LTD., E themeluar në vitin 1956, të punësuarit e kompanisë tre mijë njerëz, kërkimin dhe zhvillimin teknik ekip prej më shumë se treqind njerëzve, ka përparuar linjat e prodhimit , veshja seminar, seminar saldim, seminar vulosje, ka përvojë të pasur në prodhim, kërkime dhe zhvillim.

Hulumtimi ynë kompani dhe zhvillimi i industrisë së rëndë është prodhimi më të hershme e brendshme e minierave shpërthim-provë kompanisë makineri inxhinierike, të gjitha të kompanisë dhe kërkimin e saj të teknologjisë të pavarur dhe të zhvillimit, me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, është minierave kryesor rubber_tyred anëtar shoqata të transportit, është miratuar nga shoqata e ndërmarrjeve të standartizimit të industrisë.

E themeluar në fillim të AnBiao angazhuar në certifikimin e produktit, certifikimit të kualifikimeve, të gjitha produktet kanë qenë qendër e sigurisë kombëtare të auditimit komplekse teknike, është ndërmarrjet më të hershme e brendshme të minave shpërthim-provë certifikimit. Nëpërmjet qendrës kombëtare inspektimit të sigurisë dhe mbikëqyrjen e sigurisë shqyrtim zyrë të përbashkët vend, nëpërmjet set kompani të plotë të të dhënave teknike, pajisje të ndryshme, kapacitetin e prodhimit, dhe më shumë se 100 software dhe produkteve të kompanisë hardware.The janë përdorur gjerësisht në minierë qymyri, ore fosfat , mineral hekuri dhe minierë ari. Automjeti dhe pjesët e saj, sistemet dhe projekte të tjera janë dhënë certifikatën kombëtare patentë. 

Si kërkesat e sigurisë kombëtare të minierën e qymyrit dhe miniera, minave është duke u bërë gjithnjë e më të lartë me kërkesat e pajisjeve të transportit, prodhimi ynë kompani të shpërthim-provë dhe pajisjeve lagësht transportit frenimit në përputhje me kërkesat e sigurisë kombëtare tim, është një produkt i zgjedhur për shumë grup të madh. Kompania është e bazuar në shtëpi dhe shkon në botë. Pas strategjinë e zhvillimit ekonomik të vendit, në anën e ofertës së reformës graduale të plotë dhe industria e re e energjisë, të qëndrueshme tregun e brendshëm minierave, të vazhdojë të zhvilluar produkte të reja të energjisë për të përmirësuar vetëdijen e produktit dhe shitjes. Aktive paraqitjen Azisë Qendrore, Juglindore tregu i huaj Azi. Dhe në Rusi, Mianmar, Filipinet dhe vende të tjera kanë vendosur marrëdhënie biznesi.

03-04
25-26-

Shandong Honglu bashkë industri e rëndë., LTD.Located në r inxhinieri minierave & D dhe prodhimin e makinerive dhe pjesëve, respektimi i "përgjegjësisë, risi, të besueshëm" Koncepti i zhvillimit, përmbahet "për të bërë të mirë dhe më të fortë, të bëjë gjatë" zhvillimin e politikës, është e angazhuar për të bërë të brendshme në klasë të parë, ndërkombëtarisht të ndërmarrjeve makineri inxhinierike njohur.

Sales Hotline: 13573380599.

Adresa: nr . 1 rrugë Meishan, zona zibo zhvillimit ekonomik, qytetin Zibo, Shandong Province.WhatsApp Online Chat !