Shandong Honglu bashkë industri e rëndë., LTD lidhur me grupin Shandong Tang, bashkë grup., LTD., E themeluar në vitin 1956, punonjësit e kompanisë tre mijë njerëz, linjat hulumtim teknik dhe ekipi i zhvillimit të më shumë se treqind njerëzve, ka përparuara të prodhimit, Veshje seminar, seminar saldim, vulosje seminar, ka përvojë të pasur në prodhim, kërkime dhe zhvillim.

Lexo më shumë

Produkte Featured

Adresa juaj e emailit jo ante jo ligula placerat condimentum në eu est vehicula magna

Arrival Produkte

Adresa juaj e emailit jo ante jo ligula placerat condimentum në eu est vehicula magna

WhatsApp Online Chat !