Танг јуни автомобилски Седум Двајца работници конгрес Успешно

Во 3 јануари, сонцето беше силно и топло како пролет. Седумте сесија на вториот конгрес на персоналот на компанијата се одржа во конференциската сала на зградата седум, претседател Xue Xingzhen, генерален менаџер Жанг Yanhong, заменик генерален директор Ву Dengxi, Si Тао, Гао Yongguang, претседател на трговијата на компанијата унија и помошник генерален менаџер Џанг Jialin. Џанг Jialin, помошник-претседател и генерален менаџер на компанијата, претседаваше со состанокот. 63 претставници на персоналот и 42 претставници присутниот присуствуваше на состанокот. Делегатите се собраа заедно да разговараат за важни настани, со ликот на големата планот за пионерски и претприемнички дух Танг јуни е.

Во 8:00 наутро, на Конференцијата свечено започна во прекрасната песна на Танг јуни. На присутните слушаа и се смета за "изјава за подготовка на сеопфатен план на компанијата во 2018 година" од страна на заменик-генерален менаџер на компанијата, Ву Jianke министерот за управување со човечки ресурси ", за ревизија на начинот на оценување во 2018 година" и "изјава за финансискиот план на компанијата во 2018 година" од страна на Ли Xianguo, министерот за финансии. Извештај за работа.

На средбата, претседателот на компанијата, Xue Xingzhen, предложената политика на компанијата од 2018 година, "само инспекција и взаемна инспекција и спроведување, сите членови се сфати на посно, намалување на потрошувачката и фати квотата, притисни на новата мрежа за да го дофати пазар "и да го развива целите на политиката на компанијата во детали. Во 2018 година, тој истакна дека целта на политиката на компанијата во 2018 година беше да се подобри квалитетот на производите, како главната линија, за извршување на заеднички систем инспекција на авто инспекција, да се одржи на посно производство, за извршување на ефикасноста на намалување на потрошувачката, и постојано да се воведат нови производи на пазарот, да го преземе водството во чекорот на половина и да ги искористи на пазарот.

 Во 2018 година, под притисок на пазарната економија се уште е огромен и на пазарот конкуренцијата е поинтензивен. Xue секогаш ги повикува сите претставници активно да се започне и да се доведе на персоналот да биде посеопфатно, за извршување на политиката на компанијата подобро да работат напорно и креативно да им даде целосна претстава за таленти и таленти на сите вработени и работници, целосно реализација на политиката на компанијата во 2018 година. Марко.


Време на мислењето: Април-21-2018

WhatsApp Online Chat !