Шандонг honglu тешката индустрија ко., Ltd. поврзани со Шандонг Танг група, група ко., LTD., Која е основана во 1956 година, на вработените во компанијата три илјади луѓе, технички истражување и развој тим од повеќе од триста луѓе, има напредни производствени линии, обложување работилница, заварување работилница, штанцување работилница, има богато искуство во производство, истражување и развој.

Прочитај повеќе

Избрана Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

Пристигнување Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

WhatsApp Online Chat !