brake udan tank lenga panah mobil - China Shandong Honglu

brake udan lenga panah tank mobil

  • Jeneng Brand: T-king
  • Pembayaran: Miturut T / T, L / C, utawa pembayaran liyane
  • Kemampuan sumber: 100set saben sasi
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise pembayaran
  • Rincian Packaging: packing mudo
  • Port: port Qingdao, Shandong
  • Detail produk

    Tags Product

    item paramèter technical utama
    basa Wheel 2300mm
    engine Xizhai negara 3 engine 480
    Gear-kothak 5 file
    jinis brake brake udan
    ban ban 600 nilon
    volume tank 2.5cube
    Size (dawa × jembaré × dhuwur) (mm) 4250 * 1550 * 1800
    liyane Kanthi komputer kontrol tanker aliran gedhe lan 15m rol gun lenga, pump pindah khusus kanggo truk tank lenga, bisa kumpa lan metu welingan lenga 2.5 inch lan stopkontak, piranti elektrostatik, loro extinguishers geni, loro pipo ngaturaken, pakaryan lawas (opening tank biasa, ora tutup undersea, Ora njaga gendheng) liyane saka bagean pabrik standard.Paint: Paint salaka, aplikasi tape termenung, paste Strip termenung, telung big'exploding 'karakter.

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !