Single platoon konfigurasi parameter saka flag - China Shandong Honglu

Single konfigurasi parameter platoon bendera

  • Jeneng Brand: T-king
  • Pembayaran: Miturut T / T, L / C, utawa pembayaran liyane
  • Kemampuan sumber: 100set saben sasi
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise pembayaran
  • Rincian Packaging: packing mudo
  • Port: port Qingdao, Shandong
  • Detail produk

    Tags Product

    item paramèter technical utama
    jinis brake brake udan
    wangun drive Four drive wheel
    ukuran ukuran 4583 * 1848 * 1930
     longkangan lemah minimal (mm)  215
    basa Wheel 2750
    engine JE493ZLQ4CB
    Power 75KW
    Gear-kothak 5 manual
    ban 215/80 R16
    tapak 1478
    Seating 2
    nomer Door 2
    pembuangan Exhaust-gas tank buntut dimurnèkaké gas
    endowments Natural KA

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !