Tang Jun Automobile Seven Two Tegal Congress Held Kasil

Ing 3rd Januari, srengenge ana padhang lan anget minangka spring. Pitu sesi saka kongres Staff kapindho perusahaan iki dianakaké ing kamar konferensi saka pitu bangunan, ketua Xue Xingzhen, general manager Zhang Yanhong, Wakil general manager Wu Dengxi, Si Tao, Gao Yongguang, ketua perdagangan perusahaan Union lan assistant general manager Zhang Jialin. Zhang Jialin, assistant presiden lan umum manager saka perusahaan, dipimpin rapat. 63 Staff wakil lan 42 wakil attendee dirawuhi patemon. Delegasi padha bebarengan kanggo ngrembug acara penting, nggambaraké cithak biru grand kanggo Tang Jun kang roh pionir lan enterprising.

Jam 8:00 esuk, konferensi wiwit Atas ing song banget saka Tang Jun. Ing pamiarso mirengke lan dianggep "statement ing preparation saka rencana lengkap perusahaan ing 2018" dening wakil general manager saka perusahaan, Wu Jianke , Menteri Manajemen sumber daya manusia, "ing revisi cara Assessment kinerja ing 2018" lan "statement ing rencana financial perusahaan ing 2018" by Li Xianguo, Menteri finance. laporan karya.

Ing patemon, ketua saka perusahaan, Xue Xingzhen, ngajokaken privasi perusahaan saka 2018, "pengawasan dhewe lan Teknologi pengawasan lan implementasine, kabeh anggota nangkep mimpin, ngurangi konsumsi lan nyekel jumlah ing, push net anyar kanggo njupuk pasar ", lan njlimet gol privasi perusahaan ing rinci. Ing 2018, kang nuding metu sing goal privasi perusahaan ing 2018 ana kanggo ngapikake kualitas produk minangka jalur utama, kanggo nindakake sistem pengawasan Teknologi pengawasan poto, terus produksi mimpin, kanggo nindakake efisiensi abang konsumsi, terus-terusan introduce produk anyar kanggo pasar, kanggo njupuk timbal ing setengah langkah lan njaluk pasar.

 Ing 2018, meksa saka ekonomi pasar isih ageng lan kompetisi pasar luwih kuat. Xue tansah nyebut kabeh wakil kanggo aktif miwiti lan mimpin Staff dadi luwih lengkap, kanggo nindakake privasi perusahaan luwih, bisa hard lan kreatif kanggo menehi play lengkap talents lan talenta kabeh Staff lan buruh, kanthi mujudaken privasi saka 2018 perusahaan. Mark.


Post wektu: Apr-21-2018

WhatsApp Online Chat !