Li-ion bledosan-bukti puller elektrik kendaraan - China Shandong Honglu

Li-ion bledosan-bukti elektrik kendaraan puller

  • Jeneng Brand: T-king
  • Pembayaran: Miturut T / T, L / C, utawa pembayaran liyane
  • Kemampuan sumber: 100set saben sasi
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise pembayaran
  • Rincian Packaging: packing mudo
  • Port: port Qingdao, Shandong
  • Detail produk

    Tags Product

    mode WLR-19
    jinis struktur Double baris kendaraan 19 penumpang
    mode Driving Mburi loro wheel drive
    daya tartamtu 7.99
    nomer Nominal wong (wong) 19
    nomer dirating mbukak (wong) saka taksi 2
    Complete massa kendaraan curb (kg) 5420
    Ora-mbukak mbukak poros ngarep (kg) 2570
    mbukak poros sawise ora mbukak-(kg) 2850
    massa Gross (kg) 6887
    mbukak Full mbukak poros ngarep (kg) 2967
    mbukak Full mbukak poros mburi (kg) 3920
    Jumlah As 2
    basa Wheel (mm) 2900
    mode brake Driving brake rem udan, pitulungan saran electrical
      Parking brake Spring brake release hydraulic brake udan
    mode setir Hydraulic dibantu deflecting ngarep setir
    Bukaan drawbar narik (kN) 23,7
    gradability maksimum (°) 14
    Roll stabil amba (°) 28
    kacepetan maksimum (km / h)   25
    diameteripun nolèh minimal (mm) nang 9080
      Outboard 12100
    path nolèh minimal diameteripun bunder bunder (mm) nang 9080
      Outboard 13500
    nomer ban 6
    Tapak (mm) gauge ngarep 1512
      track mburi 1426
    longkangan lemah minimal (mm) 170
    ukuran wangun (dawa × jembaré × dhuwur) (mm) 5995 × 1900 × 2150
    biaya dadi (km) 150
    Ngisi daya interval (h) 2-6

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !