Babagan awake dhewe

 Shandong honglu industri co abot., LTD., Afiliasi klompok Shandong tang, klompok co., LTD., Didegaké ing taun 1956, karyawan perusahaan telung ewu wong, riset lan pangembangan technical tim luwih saka telung atus wong, duwé garis produksi , nutupi workshop, workshop welding, stamping workshop, wis pengalaman sugih ing produksi, riset lan pangembangan.

riset perusahaan kita lan pangembangan industri abot iku Manufaktur domestik wiwitan mining bledosan-bukti perusahaan machinery engineering, kabeh perusahaan lan teknologi riset sawijining lan pembangunan, karo hak properti intelektual sawijining, iku utama pertambangan rubber_tyred anggota asosiasi transportasi, punika disetujoni dening asosiasi Enterprises benchmarking industri.

Founded ing awal AnBiao melu sertifikat produk, sertifikat kualifikasi, kabeh produk wis tengah keamanan nasional audit technical Komplek, iku Enterprises domestik wiwitan njaluk sertifikat bledosan-bukti mine. Liwat tengah pengawasan keamanan nasional lan pengawasan safety Biro situs peserta review, liwat perusahaan pesawat sakabehane data technical, macem-macem peralatan, kapasitas produksi, lan luwih saka 100 lunak lan produk hardware.The perusahaan sing digunakake digunakake ing coal mine, biji fosfat , biji wesi lan tambang emas. Kendaraan lan sawijining bagean, sistem lan proyèk liya wis dianugerahi certificate paten nasional. 

Minangka syarat keamanan nasional coal mine lan mine, mine wis dadi liyane lan liyane dhuwur kanggo requirement peralatan transportasi, produksi perusahaan kita jeblugan-bukti lan peralatan transportasi rem udan salaras kanggo syarat safety mine nasional, punika produk saka pilihan kanggo akeh grup akeh. Perusahaan iki adhedhasar ing ngarep lan dadi kanggo donya. Dipuntedahaken strategi pembangunan ekonomi negara kang, ing sisih sumber pembaharuan mboko sithik pepek lan industri energi anyar, pasar mining domestik stabil, terus berkembang produk energi anyar kanggo nambah kesadaran produk lan dodolan. Tengah Asia aktif tata, kidul pasar manca Asia. Lan ing Rusia, myanmar, Filipina lan negara liyane wis mantep hubungan bisnis.

03-04
25-26-

Shandong honglu industri co abot., LTD.Located ing engineering mining r & d lan Pabrik Mesin lan bagéan, adhering menyang "tanggung jawab, inovasi, dipercaya" konsep pembangunan, bakal menyang "apa nggoleki lan kuwat, apa dawa" pembangunan saka privasi, wis setya dadi pisanan-kelas domestik, internasional engineering kesuwur Enterprises machinery.

Sales hotline: 13573380599.

Address: ora . 1 meishan dalan, zona ekonomi pembangunan Zibo, kutha Zibo, provinsi Shandong.



WhatsApp Online Chat !