Shandong honglu industri co abot., LTD afiliasi klompok Shandong tang, klompok co., LTD., Didegaké ing taun 1956, karyawan perusahaan telung ewu wong, garis produksi riset technical lan tim pembangunan luwih saka telung atus wong, duwé, nutupi bengkel, bengkel las, stamping workshop, wis pengalaman sugih ing produksi, riset lan pangembangan.

Waca liyane

Products Bintang

Panjenengan alamat email ora non ante non ligula placerat condimentum ing eu punika vehicula magna

rawuh Products

Panjenengan alamat email ora non ante non ligula placerat condimentum ing eu punika vehicula magna

WhatsApp Online Chat !